Wolkom by

Pleatslik Belang Grou

Dorpsbudget aanvragen, hoe werkt dat?

Als u een beroep wilt doen op het dorpsbudget, dan kunt u uw plannen indienen. Inzenden kan uitsluitend via het digitale aanvraagformulier. U vindt dit formulier hieronder. Geeft u zo goed mogelijk antwoord op alle gestelde vragen. Als niet alle vragen helder beantwoord zijn kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

 

Commissie dorpsbudget werkt met vier indieningstermijnen. Uw aanvraag voor 2020 dient bij ons binnen te zijn voor 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december. Na de aangegeven data volgt in diezelfde maand een vergadering waarbij alle aanvragen binnen de desbetreffende termijn beoordeeld worden. Na deze vergadering wordt er contact met u opgenomen en krijgt u antwoord op uw aanvraag.

 

Heeft u nog vragen? U kunt contact openen door een email te sturen naar dorpsbudget@pbgrou.nl

 

Aanvraagformulier dorpsbudget

Naam:*
Adres:*
Uw telefoonnummer
Heeft u een website?
Omschrijving van uw activiteitDienen de plannen een publiek belang? Hebben de plannen draagvlak in uw buurt? Komt het bestede geld ten goede aan de (een grote groep) bewoners? Gaat het om incidentele zaken? (daarmee wordt bedoeld dat er uit de investeringen geen verplichten kunnen voortvloeien) Is de besteding niet in strijd met gemeentelijk beleid of wet- en regelgeving?
Onderbouwing van het subsidiebedrag*U dient uw aanvraag goed te onderbouwen. Waaraan wordt het gevraagde geld besteed? Zijn er meer subsidie verstrekkers? Wat draagt u eventueel zelf bij? Graag ontvangen wij een begroting.
Rekeningnummer t.n.v.*
Overige informatie
Overige opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.